Werkwijze

Wij bieden speciale “fruit op het werk” abonnementen aan! De “fruit op het werk” abonnementen zijn uiteraard voor het hele bedrijf .


Onze verse fruitboxen zijn verkrijgbaar vanaf 4 tot 8 personen. Hiervoor krijgt u:  premium-kwaliteit van inheemse afkomst samen met de beste exoten. FirmaFruit bezorgt u wekelijks het fruit in een mooie fruitbox. De grootte van onze fruitbox kunt u afstemmen op het aantal medewerkers binnen uw bedrijf.  FirmaFruit kan op allerlei manieren worden aangeboden. Als fruit leverancier denken wij graag met u mee. Denkt u eens aan een goed gevulde schaal voor bij de receptie of een schaal op de vergadertafel of neem een mooi gevuld fruitpakket mee als relatiegeschenk.

Abonnement

FirmaFruit werkt niet met jaarcontracten, dus u zit nergens aan vast.  Wij leveren wekelijks tot wederopzegging van uw zijde. Onze prijzen zijn hier ook op gebaseerd.  Wilt u uw leveringen tijdelijk wijzigen (bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes) dan kunt u dit tot 2 weken van te voren aan ons doorgeven.
Indien u uw abonnement wilt stopzetten, dan geldt er een opzegtermijn van vier weken. Voor alle wijzigingen geldt: In overleg is bijna alles mogelijk.

Flexibel en snel

FirmaFruit bezorgt wekelijks fruit in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Bent u buiten deze provincies gevestigd, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Uw fruitbox wordt elke week geleverd op een vaste dag.

100% versgarantie

FirmaFruit levert direct vanuit haar eigen distributiecentrum in Emmen. Dat proeft u niet alleen, u merkt het ook: écht verse producten zijn gezonder, lekkerder en langer houdbaar.

Door alles in eigen hand te houden kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. Mocht u 24 uur na bezorging van uw bestelling niet tevreden zijn over ons fruit, dan geldt onze 100% versgarantie. Dit betekent heel eenvoudig: u krijgt naar keuze een vervangend product aangeboden of het geld terug. U kunt dit binnen 24 uur na bezorging aan ons kenbaar maken door contact met ons op te nemen.

Kosten en betaling

Ook de overheid staat achter het "fruit op het werk" concept en steunt dit initiatief middels een fiscaal voordeel. Op de website van de Belastingdienst vindt u hier meer informatie over maar uw contactpersoon geeft u ook graag uitleg. Facturatie vindt maandelijks plaats middels een verzamelfactuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. (lopende maand + 14 dagen)Deel via:

Introductie actie

 
Bekijk de actie
---------------------------------------------------