Over FirmaFruit

Wie zijn we?

FirmaFruit is dé leverancier van vers fruit op het werk in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Altijd vers, gevarieerd en in een handige verpakking.

FirmaFruit is uniek in deze omgeving. Dat laten wij zien door altijd te luisteren naar uw wensen met betrekking tot werkfruit, fruit op maat, fruitmanden, fruitkistjes, fruitacties en fruitgeschenken. Een compleet aanbod en passende presentatie maakt het "fruit op het werk" een onderdeel van uw organisatie. Wij kijken altijd vooruit en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en het realiseren van een gezonde levensstijl. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk welke voordelen voor u gelden.

Onze missie

Uw bedrijf en uw medewerkers gezond en fit houden met gezonde snacks zien wij als een belangrijke taak. Daarom stellen wij ons de missie om elke dag (h)eerlijk vers fruit te verzorgen voor uw bedrijf. Een gezond bedrijf begint bij gezonde werknemers.

Gezonde werknemers zijn voor iedere werkgever van essentieel belang. Een aanzet daartoe is het introduceren van fruit op het werk. Op deze wijze kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hun dagelijkse vitaminen binnenkrijgen. Het Rijksinstituut voor volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft onlangs bewezen dat het aanbieden van fruit op het werk zeer effectief is!

Het aanbieden van werkfruit leidt tot meer tevredenheid en productiviteit op de werkvloer. De werksfeer verbetert en het leidt tot een lager ziekteverzuim. Kortom, met FirmaFruit geeft u uw medewerkers iets extra’s.Wekelijks worden bedrijven en organisaties door FirmaFruit voorzien van fruitmanden en fruitboxen om de werknemers aan te sporen om een gezonde levensstijl te creëren, wat uw bedrijf weer ten goede komt. Daarom zeggen wij: Dagelijks 2 stuks fruit, helpt uw bedrijf vooruit!


Deel via:

Introductie actie

 
Bekijk de actie
---------------------------------------------------