Fruit op het werk

Wilt u ook frisse en gezonde medewerkers? 

Fruit op het werk is op lang niet alle werkplekken een onderdeel van de werkdag. Koffie, thee, frisdrank en vaak ook ongezonde snacks staan meestal ter beschikking voor werknemers, maar waarom niet ook een appel of een peer? We weten toch allemaal dat we te weinig fruit eten en dat gezonde en fitte medewerkers van groot belang zijn? 

Fruitbox op het werk

Een wekelijkse levering van fruit op het werk in een mooie houten fruitbox, hoort thuis op elke werkplek. Even een appeltje tussendoor in plaats van chocola. Het fruit in de fruitbox is vers, fris en fruitig en geeft weer een stoot gezonde energie om productief te zijn.

Verschillende abonnementen

Met fruit op het werk van FirmaFruit draagt u, als werkgever, bij aan een gezondere levensstijl van uw medewerkers.
Wij werken met een abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is. Onze standaard boxen wisselen elke week van inhoud en zijn altijd vers.

Wij leveren elke week
  • Fruit van hoge kwaliteit
  • Elke week gevarieerd fruit
  • Exclusief houten krat dat gerecycled wordt
  • Gratis bezorging
  • Per maand opzegbaar

Levergebied

Wij zijn gevestigd in Emmen en leveren in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Kijk hier voor ons complete levergebied.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over fruit op het werk? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0591 - 725925 of stuur een e-mail naar info@firmafruit.nl

Deel via:

Introductie actie

 
Bekijk de actie
---------------------------------------------------