Fruit abonnement

Een van de meest gezonde secundaire arbeidsvoorwaarden is natuurlijk het aanbieden van "Fruit op het werk".
Het heerlijke "fruit op het werk" motiveert de medewerkers binnen uw bedrijf en zet aan tot een gezonde leefstijl. Uw medewerkers zijn een groot deel van hun leven op het werk aanwezig. Als gezondheid vanuit het bedrijf gepromoot wordt, zal dit na werktijd ook zijn effect hebben. Het eten van vers "fruit op het werk' op de werkvloer heeft een positieve invloed op uw medewerkers en kan zelfs voor een totale cultuuromslag zorgen. Weg dus met de koekjes en chocola, maar iedereen aan het fruit!

"Fruit op het werk" abonnementen

FirmaFruit werkt niet met jaarcontracten, dus u zit nergens aan vast.  Wij leveren wekelijks tot wederopzegging van uw zijde. Wij hebben onze prijzen hier ook op gebaseerd. Wilt u uw leveringen tijdelijk wijzigen (bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes) dan kunt u dit tot 2 weken van te voren aan ons doorgeven.
Indien u uw abonnement wilt stopzetten, dan geldt er een opzegtermijn van 4 weken.

Introductie actie

Als nieuwe klant kunt u gebruik maken van ons introductie abonnement. Voor een periode van 6 weken
ontvangt u wekelijks één van onze fruitboxen naar keuze en tevens krijgt u bij de eerste levering een modieuze fruitschaal cadeau. Als u na deze zes weken de wekelijkse levering van onze frisse fruitboxen voortzet, dan ontvangt u één fruitbox gratis. Tegen het einde van het proefabonnement nemen wij contact met u op om de voortzetting van het abonnement te bespreken.

Neem snel contact met ons op, om gebruik te maken van deze actie!

Vul het formulier in op de contact pagina.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar per email en zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.

 

Deel via:

Introductie actie

 
Bekijk de actie
---------------------------------------------------